Opptak fra webinar om blodkreft, korona og vaksine

Rekordmange så vårt webinar om blodkreft, korona og vaksine 10.februar, nå er opptak fra webinaret tilgjengelig.

Publisert 12. februar 2021

I denne sendingen ser vi på retningslinjer for vaksinering for blodkreftpasienter, varighet av immunitet mot koronaviruset og celleresponser etter vaksinering. Med oss har vi Nina Gulbrandsen, spesialist i blodsykdommer og overlege på seksjon for blodsykdommer ved Rikshospitalet, Fritjof Lund-Johansen, forsker ved Avdeling for Immunologi og transfusjonsmedisin, Rikshospitalet, og Ludvig Munthe, forskningsleder ved avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin ved Universitetet i Oslo. Innslag fra Folkehelseinstituttet om prioritet i vaksinekøen for kreftpasienter, hva vet vi om bivirkninger og hva bør kreftpasienter tenke på.

Her ser du opptaket: