Dette er det første ordinære årsmøtet, etter at Buskerud lokallag ble skilt ut fra lokallag Buskerud, Vestfold og Telemark.
Buskerud lokallag har vært ledet av et interimsstyre med base i Hønefoss. Interimsstyret har også fungert som valgkomite, og alle nødvendige styrefunksjoner er dekket i forslaget til styret for 2024.

Agenda for årsmøte:

  • Vi åpner årsmøte med en kort oppsummering av bakgrunnen for etableringen av eget lokallag for Buskerud.
  • Kåseri ved Atle Haglund
  • Bevertning
  • Vanlige årsmøte saker. (Nødvendige informasjon blir sendt ut senere.)

Hvem er Atle Haglund: Atle ble stygt skadet i en bilulykke i 1973, da han var 9 år gammel, og måtte amputere begge beina.
Han har lært å nå mål og å ha et positivt perspektiv på livet, etter at han fikk muligheten til å bygge seg opp igjen etter bilulykken. Han kunne ikke annet enn å velge livet i stedet for å sitte og gruble. Dette førte til at store mål ble nådd, og i dag sitter han igjen med masse kompetanse innen måloppnåelse, endring og idrett. Atle har vunnet 4 gull i paralympics, og satt flere verdensrekorder.
Atle har utviklet inspirasjonskåseriet: «Med begeistring som drivkraft – Positiv tenking» Kåseriet passer for alle, har en optimistisk tone, og leder deg inn i en optimistisk holdning. Du vil se både omgivelsene og deg selv med nye øyne.

Da det skal serveres en liten matbit under møtet, må vi ha påmelding innen: 4. mars til: Runar Slinning. rslinni@online.no , tlf. 90141425