Vi møtes på busstopp Torshovparken kl. 18.00. Offentlig transport med buss 20 Skøyen-Galgeberg eller buss 30 Bygdøy-Nydalen. Det er også mulig å ta trikk nr. 11 og 12 og gå fra stoppested Torshov eller trikk 17 og gå fra Sinsen terrasse. Det er offentlige parkeringsplasser i området.

Egil og Gro Johansen vil guide både uerfarne og erfarne stolpejegere underveis på turen.

Har du lyst er det fint å laste ned appen som heter stolpejakten 2023. Det vil bli gitt grundig hjelp i bruk av appen, men det går fint å gjennomføre turen uten bruk av mobiltelefon.

Distansen er ca. 2-3 km og tempoet vil tilpasses deltakerne. Vi tar stolper rundt Torshovparken og tar 3 stolper før vi tar et winerbrød og en kopp kaffe på Backstube i Vogtsgate 50. Så kan vi ta veien mot Hønse-Lovisas hus og Akerselva bredd. Her er det flere stolper og vi avslutter turen i dette området..

De som ønsker å fortsette stolpejakta har fine muligheter til å gå videre langs Akerselva mot Oslo sentrum. For de som vil avslutte turen ved Hønse-Lovisas hus er det ikke langt å gå for å ta trikk nr. 11-12 i Biermanns gate/Vogts gate.

Vi gleder oss til å møtes på tur!

Du kan lese mer om Stolpejakten på nett. 

Vi gjennomfører turen uansett vær (hvis regnvær kler vi oss i regntøy😊)

Det er fint om du melder din deltakelse til Egil Johansen på epost: egil.ivar.johansen@hotmail.no / telefon: 413 29 961 innen tirsdag kveld den 22. august.

Les mer om stolpejakten vi går på 24.august og kikke på kart over vår planlagte rute her.  (PDF, 725KB)