Vestfold, Buskerud og Telemark

Velkommen som medlem i Blodkreftforeningen Vestfold, Buskerud og Telemark!

Inger Elisabeth Altun, Lokallagsleder

Olav Ljøsne, likepersonkontakt

Vera Henden, Styremedlem

Diana Baccerini, Styremedlem

Sommerfest Buskerud, Vestfold og Telemark lokallag 2018

I sommer arrangerte  lokallaget i Telemark, Buskerud og Vestfold, i samarbeid med Lymfekreftforeningen i Vestfold, båttur til den gamle militærbasen Bolærne i den vakre skjærgården utenfor Tønsberg, ytterst i Oslofjorden.

Bolærne har en lang historie og spesielt som endel av forsvaret, noe også tyskerne utnyttet under okkupasjonen blant annet som fangeleir. Bolærne er et viktig friluftsområde etter at Nøtterøy kommune overtok en del av området i 2004.

De omtrent 40 deltakerne fra våre to organisasjoner fikk en flott dag med båt gjennom skjærgården, personlig guiding og introduksjon til området av ett av medlemmene i Blodkreftforeningen, som har vært stasjonert på øyene i flere år.

Rekefest, spaserturer og studier av dette spennende området ble dagen for de fornøyde deltakerne. Det førte også medlemmene som strever med mange identiske utfordringer sammen med positive opplevelser på en fin og minnerik dag i øyriket.

Vestfold, Buskerud og Telemark har registrert seg på Grasrotandelen og det virker!
Bruk organisasjonsnr. 916 483 082