Kurs

Oslo og omegn lokallag inviterer til sommerfest på Grefsenkollen og blodgiver-verve-konkurranse

Den 14.juni inviterer vi til sommerfest på  Grefsenkollen klokken 18.00 til 20.30, for våre medlemmer. Det blir servert treretters middag, med levende irsk musikk som underholdning.

Dato for arrangementet 14.06.2018

Tid for arrangementet 18:00-20:30

Sted for arrangementet Grefsenkollen

Egenandelen er på 200kr, som betales kontant ved fremmøte.

Se Grefsenkollen.no for mer informasjon om stedet og veibeskrivelse.

Påmelding sendes til Pål Eriksen [email protected] , eller SMS 94859425

Vi inviterer også alle medlemmene i lokallaget til være med på en blodgiver-verve-konkurranse i samarbeid med Røde kors. Konkurransen går over 4 måneder – fra Blodgiverdagen 14.juni til og med 14.oktober.

Deltagelsen er veldig enkel. Følg disse trinnene.

1. Gå inn på Giblod.no der finnes de verktøy og skjemaer som trengs for å bli blodgiver.
  2. Når konkurranse perioden er over sender du inn ditt navn, og antall nye blodgivere du har vervet. Viktig ikke send navn og personopplysninger på de som er vervet. Vinnerne blir sjekket i etterkant.
  3. De tre flinkeste mottar gavekort på 1000kr eller mer. Er det flere med likt resultat, blir det loddtrekning.
  4. Deltagere sender resultatet på mail til Pål Eriksen [email protected]