Medlemsmøte

Medlemsmøte Oslo og omegn lokallag i Fredrikstad

Dato for arrangementet 14.05.2019

Tid for arrangementet 18.15

Sted for arrangementet Helsehuset Fredrikstad, Jens Wilhelmsens gate 1, 1671 Kråkerøy.

Tirsdag den 14. mai klokken 18.15 har vi gleden av å invitere til medlemsmøte i Helsehuset Fredrikstad. I samarbeid med kreftkoordinator Laila Hamre i Fredrikstad kommune ønsker vi medlemmer og pårørende velkommen. Det kommer også en representant fra kreftavdelingen ved Østfold sykehus.

Møtet avholdes Helsehuset Fredrikstad, i Havet møtelokale i 4. etasje, men oppmøte i 3. etasje pga felles nøkkelkort.

Det er ingen egenandel, men det er fint med en påmelding av hensyn til matbestilling. Send påmelding til Pål Eriksen [email protected]eller SMS 94859425

Vi håper stort oppmøte i fra Østfold, og at mange fra Oslo også tar turen til Fredrikstad.