Medlemsmøte

Tid for arrangementet 13-

Sted for arrangementet Thon hotell Polar, Grønnegata, Tromsø

Kjære medlem og nye medlemmer i Blodkreftforeningen Nord-Norge

Velkommen til 10-års jubileum og julebord i Tromsø lørdag 24. november.

Program:

Kl 1300 – 1500
Medlemsmøte på Thon hotell Polar i Grønnegata, informasjon og bli kjent med hverandre.

Kl 1830
Hålogaland teater med forstillingen «De usynlige». Roy Jacobsens skildring av livet på en liten øy midt i havgapet på begynnelsen av 1900-tallet høstet glitrende kritikker da boken kom ut i 2013. Det er en historie om overlevelse, om havet, og om livet i nord. Det er på mange måter vår historie, og den hører hjemme på scenen.

Billett kr 150 pr person.

Kl 2100
Julebord

Lokallaget har reservert rom på Thon Hotell Polar og dekker en overnatting og julebordsmiddag for medlemmer. Overnatting ikke- medlemmer kr 1042 enkeltrom og kr 1242 dobbeltrom (til denne prisen er det også reservert noen ekstra rom fredag-lørdag for dem som ønsker ei ekstra natt).

Påmelding:

Påmelding til teater/julebord og reservasjon av hotell sendes innen torsdag 20. september til Likepersonansvarlig Reidun Pettersen mobilnr 483 56 120, [email protected] eller
sekretær Birgit Heimly Brun, mobilnr 950 83 802, [email protected]

Vi gleder oss til å treffes og håper at mange av dere har anledning til å komme!

Styret i lokallag Nord-Norge