Årsmøte Landskonferanse Medlemsmøte

UTSATT! Landsmøte og landskonferanse i Blodkreftforeningen

Dato for arrangementet 08.05 - 10.05.2020

Sted for arrangementet Scandic Nidelven, Trondheim

Landsmøtet og landskonferansen er UTSATT. Vi kommer tilbake med ny dato.

Velkommen til Blodkreftforeningens landsmøte og landskonferanse 2020.

Landsmøtet avholdes fredag 8. mai kl. 18.00 påfulgt av felles middag og sosialt samvær.
Vi har planlagt en innholdsrik helg med spennende foredrag, sosiale aktiviteter og gode måltider.

Program Landskonferansen 2020

• Labben på NTNU – omvisning på labrotriet ved prof Anders Sundan
    Koster 50 kr inkl transport
  • Rockheim museum  – med omvisning
    Koster 100 kr i egenandel. Museet er i gåavstand fra hotellet
  • Omvisning Ringve museum, musikkmuseum
    Koster 100 kr inkl transport

Du velger aktivitet i skjemaet når du melder deg på.

Møt andre som har opplevd det samme:

Også i år legger vi opp til at deltagerne får pratet sammen i «erfaringsutvekslingsgrupper». Vi setter av egen tid i programmet til dette, og ønsker du å delta i en slik gruppe, melder du deg på samtidig med at du melder deg på landskonferansen under.
Vi prøver å få grupper for ulike diagnoser, alder, transplanterte, pårørende med mer, men fingraderingen avhenger av påmeldingen, slik at noen grupper kan bli slått sammen. Erfaringsutvekslingsgruppene gjør det lettere å komme i kontakt med folk i samme situasjon som en selv, og pleier å være veldig populære.

Meld deg på! Vi har begrenset antall plasser, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder.
NB! Landskonferansen er kun for medlemmer. Blodkreftforeningen dekker kost, losji og faglig program mot en egenandel på kroner 1.000 per person. Deltakere må selv betale for reise til og fra hotellet.