Medlemsmøte

Byvandring med lokallaget i Oslo og omegn

Dato for arrangementet 05.08.2021

Tid for arrangementet 18:00

Sted for arrangementet Bjørvika

Nå ser vi en stor og positiv endring på pandemien, som har påvirket våre aktivitetsmuligheter.
Vi prøver oss med en byvandring den 5 august kl. 18.00 i Bjørvika. Her får vi oppleve det gamle og nye Oslo med industrihistorie og nye kulturer og arkitektur.

Om byvandringen:
Visste du at Oslo er en av de raskest voksende byene i Europa? Guiden forteller om de store endringene som har funnet sted på få år, og viser hvordan byen i dag blander ny og eldre bebyggelse. Vi opplever gammel industrihistorie i bygningene, blandet med nye kulturer og spennende arkitektur. Vi vandrer over Akrobaten, kommer inn i Bjørvika, Bispevika og forbi det nye Munchmuseet, før vi ender foran Deichman; byens nye, fantastiske bibliotek. Her skjer det endringer for her uke som går. Turen i Bjørvika kombinerer fjord og det urbane bylivet. Vi kaller det ikke intet mindre enn «verdens fineste bytur».

Våre vandringer gjennomføres selvsagt i tråd med myndighetenes retningslinjer.

Oppmøte ved Kirsten Flagstad statuen ved Operaen.

Vi håper der har anledning til å delta.
For å følge pandemiforskriften trenger påmelding med telefonnummer.
Send e-post til [email protected]

Vandringen avsluttes med kaffe og wienerbrød.

Ønsker dere alle en god sommer.

Styret i Blodkreftforeningen Oslo og omegn .