Medlemsmøte

Dato for arrangementet 26.11.2022

Tid for arrangementet 19:00

Sted for arrangementet Sandnes Kulturhus / Quality Hotel Residence i Sandnes

I anledning jubileet inviterer lokallaget til konsert med Bjørn Eidsvåg i Sandnes Kulturhus kl 1900 og Julemiddag m/dessert på Quality Hotel Residence i Sandnes Lørdag den 26.11.22.

Vi håper, at kombinasjon av kulturell opplevelse med påfølgende mat og drikke vil bli en hyggelig opplevelse.
Vi har reservert 25 billetter til konserten. Etter konserten ønsker vi dere velkommen til en velkomstdrikke på Hotel Residence, før vi setter oss til bords for å nyte julemiddagen.

Drikke til maten (utenom velkomstdrikken) betales av den enkelte. Egenandelen for dette arrangementet blir 300,-
Konsertbillettene har vi kun fått reservert i et begrenset tidsrom og vi trenger derfor bindende tilbakemelding innen 4.oktober til Else Marie Øvrebø, [email protected], mob: 90091731

Fint om dere da samtidig kan gi beskjed om eventuelle matintoleranser.

For de av dere som ønsker overnatting på hotellet, har vi fått tilbud med følgende priser:
Overnatting i dobbeltrom m/frokost 945,- Overnatting i enkeltrom m/frokost 845,-

Hilsen Styret