Medlemsmøte

Båttur for medlemmer i Østfold sør-øst lokallag

Dato for arrangementet 13.08.2022

Tid for arrangementet 12 - 16

Sted for arrangementet Fredrikstad- og Hvalerskjærgården

Den 13. august kl. 12.00 har vi gleden av å invitere medlemmer av lokallaget til en båttur i den idylliske Fredrikstad- og Hvalerskjærgården med MS Skjærhalden.
På turen blir det servert god mat og drikke. Vi håper kombinasjon med mat og drikke og vår flotte skjærgård vil bli en hyggelig opplevelse.
Det er reservert 50 plasser på MS Skjærhalden fra kl. 12.00 til 16.00.
Det serveres Spekemeny «Akerøy» bestående av spekeskinke, fenalår, morrpølse og to typer spekepølse. Serveres med eggerøre, potetsalat, rømme, tomatsalat, urtedressing, brød, flatbrød og smør. Reker og båttur hører sammen, men med dagens priser og tilgang blir dette dessverre uaktuelt.
De som ønsker vegetar eller glutenfritt må gi beskjed om dette ved påmelding.
Drikke til maten betales av den enkelte. Egenandelen her blir kr. 300, Den må betales på forskudd til vårt kontonummer 18135356146, eller med vipps til Blodkreftforeningen Østlandet sør øst vårt Vippsnummer er 719672. Vi tar ikke kontanter.
Frist for påmelding er 1 august. Påmelding sendes til [email protected]
Det er bindende påmelding. Unntak er selvfølgelig sykdom og uforutsette hendelser.
Styret ønsker velkommen, og håper vi får en fin tur med godt vær.
Styret i Østlandet sør øst lokallag, ved Egil Ihlen