Medlemsmøte

Årsmøte lokallag Oslo og omegn

Lokallag Oslo og omegn inviterer sine medlemmer til årsmøte og foredrag på Vardesenteret Radiumhospitalet tirsdag 27.februar 2018. Klokken 18.00

Dato for arrangementet 27.02.2018

Tid for arrangementet 18:00

Sted for arrangementet Vardesenteret Radiumhospitalet

Etter ønske fra flere medlemmer kommer Guro Øiestad tilbake for å holde foredrag før årsmøte begynner. Guro er førstelektor ved universitetet ved Psykologisk institutt UIO. Hun har skrevet flere bøker, og fikk Åse Gruda Skards minnepris i 2014 for popularisering av psykologi. Hovedtema blir livet etter behandling. Kronisk syk.

Forslag til årsmøte sendes Pål Eriksen på mail [email protected] før 5.februar 2018.
Av hensyn til matbestilling ønskes også påmelding sendt til [email protected] eller tlf. 94859425.

Det er ingen egenandel.

Velkommen!

Veibeskrivelse: Vardesenteret på Radiumhospitalet ligger i bygg J. Ta heisen eller trappen til 5. etasje og gå gjennom restauranten på Pasienthotellet. Adressen er Ullernchausseen 70.