Velkommen til webinar om amyloidose 5.mai

Vi arrangerer webinar om den sjelden blodkreftformen amyloidose 5.mai kl. 14:00. Meld deg på nå!

Publisert 28. april 2021

Amyloidose er en sjelden gruppe sykdommer som oppstår som følge av avleiring av amyloid i ett eller flere av kroppens organer. Disse avleiringene forsvinner sjelden av seg selv og kan føre til sykdom ved at de skader organets funksjon fordi de fortrenger det normale vevet.

I dette webinaret har vi med oss spesialist i indremedisin og blodsykdommer ved Haukeland universitetssykehus, Galina Tsykunova, som vil gi en innføring i symptomer, utvikling, dagens behandling av amyloidose, samt forskning og eventuell fremtidig behandling av sykdommen.

Vi har også med oss Ann Kristin Kvam, spesialist i hematologi og overlege ved Oslo universitetssykehus, som forteller om studier på området.

I tillegg vil en pasient fortelle om sin erfaringer med amyloidose.

Mer info og påmelding