Blodkreftforeningen holdt innlegg for hematologiske sykepleiere

F.v: Pål Eriksen, leder i Oslo og omegn lokallag, og Blodkreftforeningens leder, Olav Ljøsne.

– For meg har Blodkreftforeningen vært det fjerde hjulet på vognen – leger – sykepleiere - annet helsepersonell, har vært de tre andre, sa leder av Blodkreftforeningens lokallag i Oslo og omegn da han sammen med Blodkreftforeningens leder Olav Ljøsne holdt innlegg på et temamøte for sykepleiere innen hematologi tirsdag 15.januar.

Publisert 16. januar 2019

– Et av de spørsmål vi i Blodkreftforeningen er opptatt av er hvordan man som pasient får vite om sin diagnose. Det skal ikke være på telefon, epost eller i brev. Jeg oppfordrer alle medlemmer jeg snakker med om å prate med sykepleierne. De kan like mye som legen, men de forklarer det på en bedre måte. Samtidig må dere som sykepleiere også være klar over den hjelpen vi som pasientforening kan bidra med, sier Olav Ljøsne.