Nytt lokallag i Møre og Romsdal

Gledelige nyheter for medlemmer i Møre og Romsdal! 30.okt ble det stiftet lokallag i fylket. 12 medlemmer av Blodkreftforeningen var samlet på Lærings -og mestringssenteret ved Ålesund sykehus og de ble enstemmig vedtatt å etablere lokallag.

Publisert 02. november 2018

Jan-Erik Andreassen, leder Møre og Romsdal lokallag

Jan-Erik Andreassen ble valgt til lokallagsleder, og med seg har han Inger Margrethe Landsverk og Sylvi Eliassen som styremedlemmer, samt Jostein Kvalen og Åshild Nordhus som varamedlemmer i styret.

– Vi vil være et møtested for folk med alvorlige blodkreftdiagnoser og vi planlegger arrangementer i hele fylket fremover. Vi håper å nå ut til flere enn det vi har gjort til nå i vårt fylke – slik at vi i fremtiden vil vokse med flere medlemmer i Møre og Romsdal, sier nyvalgt leder Andreassen.