Nytt lokallag i Rogaland!

Vi har fått et nytt lokallag i Blodkreftforeningen - velkommen til Rogaland lokallag!
Mandag 23.oktober ble lokallaget offisielt stiftet og styret ble konstituert.

Publisert 01. november 2017

Sigrid Matthes har vært en av initiativtakerne til å danne et eget lokallag for Rogaland ble valgt som styreleder. I styret sitter også: Sissel Hølland Vervik, Grete Heggheim, Ivar Aske, Øystein Hauge og Alv Aasland.

Samvær med andre en pådriver

Lokallagsleder Sigrid Matthes forteller at samvær med medlemmer i samme situasjon har vært en av grunnene til at hun ønsket å starte et eget lokallag i fylket.

– Jeg ble inspirert på landskonferansen i mai 2016 på Larkollen. Der fikk jeg mye informasjon og frem for alt treffe mange medlemmer med lignende diagnoser. Jeg hadde mange gode samtaler. Samværet bygget meg opp og ga meg energi. På landskonferansen i år hadde jeg den samme opplevelsen og i tillegg kjente jeg på mer overskudd og har derfor spurt hvordan jeg kunne bidra. Da fikk jeg høre at et lokallag i Rogaland var noe som har vært diskutert tidligere.

Lokallaget har mange planer for aktiviteter fremover

– På vårt stiftelsesmøte fikk vi mange ideer fra lederen av lokallaget i Vest. Vi har begrenset med ressurser, flere av oss er på jobb og delvis under behandling. Det viktigste i starten er å skape et tilbud som flest mulig kan delta i, samtidig som vi ønsker å ha kontinuitet på lang sikt. Vi velger derfor å starte med et julemøte og vurderer videre program etterhvert, men regelmessige kafétreff samt noen temakvelder er noe av det vi kunne tenke oss.

Kontaktinfo til lokallaget:

Sigrid Matthes, mob: 97462834