Høsttreff i Oslo og omegn lokallag

Lokallaget hadde sitt årlige høsttreff i Kreftforeningens nye lokaler i Kongensgate i september. På programmet sto blant annet brukermedvirkning.

Publisert 09. oktober 2017

Ine Jomaas fra kreftforeningens holdt en innledning om brukermedvirkning. Dette var et nytt og spennende tema for mange, og mange var nysgjerrige på hva det innebærer å være brukermedvirker. Vi i lokallaget kommer til sette brukermedvirkning høyere på agendaen i året som kommer, siden behovet for aktiv bruk av våre medlemmers kompetanse bare vil øke i fremtiden.

Andre del av møte var en «QUIZ» konkurranse.
Kunnskapsnivået hos deltagere viste seg å være meget bra, slik at konkurransen ble jevn 🙂 .
Vinnerlaget fikk premier, men alle fikk en liten trøstepremie i tillegg. En vellykket kveld for de rundt 20 deltakerne som hadde tatt veien til Kongens gt.

Lokallaget ønsker alle våre medlemmer en god høst, og vi håper å se mange av dere på Julelatter den 29/11.

Påmeldingsinformasjon blir lagt ut på nettsidene når invitasjonen er klar.
Hilsen styret i Blodkreftforeningen Oslo og omegn.