Rekordoppslutning på sommerfest!

Oslo og omegn lokallag avholdt sin sommerfest i nydelig sommervær på restauranten Lanternen på Bygdøy.  Det var over 40 medlemmer tilstede, deriblant mange nye.

Publisert 27. juni 2017

Musikalsk innslag av musikantene Cedille og Kjetil Skaslien

Etter en velkomstdrink og småprat ute ved bryggekanten, gikk vi inn i restauranten som var reservert for oss. God mat og drikke ble servert, og vi fikk et musikalsk innslag av musikantene Cedille og Kjetil Skaslien.
Størst applaus fikk allikevel vår egen Gunnhild, når hun spilte fløyte for oss.

Høstens aktiviteter

Styreleder informerte om kommende aktiviteter til høsten. I slutten av september er det høsttreff med Quiz i kreftforeningen nye lokaler i Kongens gate, og i slutten av november er det juleavslutning på latter Aker brygge.

Vår egen Gunnhild spilte fløyte!

Nærmer påmelding til disse aktivitetene kommer etter sommerferien.

Da ønsker styre i Oslo og omegn lokallag alle en god sommer, og ser fram til en aktiv høst med stor oppslutning.

GOD SOMMER!

Vi gleder oss over så flott oppslutning!