Velkommen til lokallag Midt-Norge

Velkommen som medlem i Blodkreftforeningen Midt-Norge. Ta gjerne kontakt med oss! E-post: [email protected]

For meg så betyr Blodkreftforeningen at jeg kan snakke med en som har vært i samme situasjon som meg og finne støtte om det trengs.
Anita Landrø, leder i Blodkreftforeningen Midt-Norge
For meg som pårørende har Blodkreftforeningen betydd mye å få treffe andre som har vært og er i samme situasjon som oss. Medlemsbladet gir oss også mye informasjon om forskellige ting man ikke tenker på i det daglige!
Reidun Auglend, styremedlem i hovedstyret (pårørendekontakt)
Blodkreftforeningen har betydd felleskap med mange flotte mennesker som har gjennomgått en omveltning i livet lik hva jeg selv har opplevd, nye nære venner og bekjentskaper,  ny kjennskap til Kreftforeningens arbeid, et interessant og lærerikt arbeid med medlemsbladet.
Laila Evjen, tidligere redaktør av iMargen

Skjermbilde 2015-08-19 kl. 10.17.23

Midt-Norge har registrert seg på Grasrotandelen og det virker!

Bruk organisasjonsnr. 997 522 893